Kineziológia

 

 

A kineziológia egy stresszoldási módszer amely a test energetikai-informatikai rendszerét, mezejét használja. Az oldási folyamatban a kineziológus a páciens karjával /a karizom felhasználásával/, de valójában az agyban lévő információval dolgozik. A módszer nagyon lágy technikát képvisel és jól beleillik a XXI. szd. informatikai látásmódú világába. Gyógyító-korrigáló műveletei bárki számára hozzáférhetőek ha elvégzi az alapoktatást, mely egy 2 napos egyes és egy 3 napos kettes oktatási kurzusból áll. Ennek elvégzése után a hallgató a mindennapi életben már praktizálni képes a tanultakkal. A képzettség a vállalkozás indításában a: „Fizikai közérzetjavító szolgáltatás” címen alkalmazható, és vállalkozási igazolvánnyal végezhető. Ugyanezen képzettség végezhető természetgyógyászként is , amennyiben a hallgató a kiegészítő tananyagot is elsajátítja, amit a hivatásos természetgyógyászati törvény előír. A tanfolyam nemzetközi /USA/ és egyben magyar- országon is elfogadott oklevelet ad. A tanfolyam elvégzése semmilyen előképzettséget nem igényel, és az alapok elvégzése után amennyiben a hallgató tetszését megnyerte akár az oktatói szintig is folytatható /12-es tanfolyam/. Iskolánkban a kineziológia „One Brain” módszerének az I. – II. – III. – IV –es tanfolyamai végezhetőek el. Úgy mint a 1.„Szakma eszközei” 2.” A kineziológia alapjai.” 3.” Testkód” 4. „Haladó kineziológia”. Amennyiben a hallgató tovább szeretné tanulni a módszert, úgy annak folytatása más iskolában kell, hogy történjen.

 

A tanfolyamok árai: 1-es tanfolyam 2 napos /hétvége/ 50.000-ft

 

2-es tanfolyam 3 napos 75.000-ft

3-as tanfolyam 4 napos 100.000-ft

4-es tanfolyam 4 napos 100.000-ft

 

A kineziológia /ONE BRAIN módszer/ a XXI. szd. egyik leghatékonyabb gyógyító-korrigáló módszere, mellyel ugyanúgy nagy hatékonysággal oldani lehet a dislexia-tanulási nehézségek problematikáját, mint a különböző fóbiák, pánikbetegségek, depresszió, kapcsolati problémák, önbecsülés, kisebbrendűségi érzés és egyéb életbeli nehézségek problémáját.

 

Kedves Érdeklődő! 1995 óta vagyok az amerikai Three in One Concepts magyarországi oktatója. Amennyiben levelemmel felkeltettem érdeklődését, vagy bárminemű kérdése van kérem hívjon a 06-20/9411-947-es mobiltelefonon vagy este a 96/347-299-es lakástelefonon.

 

Jelentkezését várva tisztelettel üdvözli

 

 

Grósz Emil

One Brain módszer

hivatalos oktatója